tiistai 2. lokakuuta 2012

Lokakuu


”Syksy on, kesä on pois, talvea ootellaan.” Näin sanotaan yhdessä laulussa ja se on juuri nyt ajankohtainen laulu. Kesähelteet tosiaan on pois ja säät kylmenee. Puut kellastuu ja saadaan kokea kovia tuulia. Viihdyn syksyisin laivalla silloin on suurempi mahdollisuus kovaan merenkäyntiin. Nyttenkin tekisi mieli mennä mutta lompakko on toista mieltä.

Löysin yhden syksyn merkin pyykkitupa reissullani. Sieniä näkyy vähän siellä täällä ja jos en täysin väärässä ole niin kuvassa olevat sienet ovat kärpäsiseniä. Nämä kuvassa olevat sienet (alhaalla) ovat siis löytämäni sienet. Ihan kivan näköiset mutta kurja juttu että kärpässieniä on kotipihassa missä juoksee lapsia.

Toinen syksyn merkki on että kokoajan joku sanoo olevansa kipeä, lähinnä flunssassa. Minuun ja poikaan ei pöpöt ole vielä iskeneet vaikka poika on välillä valittanut oloaan mutta on silti päässyt kouluun. Kovasti olen yrittänyt pitää hygieniasta huolta, syödä hyvin ja popsia vitamiineja mutta pahoin pelkään että ne pöpöt vielä meihin tarttuu.

Pojalla on vielä ollut treenejä ja pelejä ulkona mutta kohta varmaan siirrytään sisätiloihin. Moni vanhemmista on jo valittanut kylmyyttä kun joutuvat kentänlaidalla seisomaan. Kun taas pojat valittavat että on kuuma kun ovat juosseet paljon. J

kuva: mun ottaa kuva sienistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti